Otwarty portal wiedzy akademickiej dla kandydatów, studentów, absolwentów oraz wykładowców uczelni wyższych.

OTWARTE ZASOBY EDUKACYJNE:

Przedmiot Standardy kształcenia Opis Punkty ECTS Siatka godzin Sylabus Moduły Wykłady DVD Literatura Materiały zagraniczne
Analiza i ocena jakości żywności Zobacz
Anatomia człowieka Zobacz
Biochemia ogólna i żywności Zobacz
Chemia żywności Zobacz
Dietetyka pediatryczna Zobacz
Edukacja żywieniowa Zobacz
Farmakologia i farmakoterapia żywieniowa oraz interakcja leków z żywnością Zobacz
Fizjologia człowieka Zobacz
Genetyka Zobacz
Higiena, toksykologia i bezpieczeństwo żywności Zobacz
Kliniczny zarys chorób Zobacz
Kwalifikowana pierwsza pomoc Zobacz
Mikrobiologia ogólna i żywności Zobacz
Organizacja pracy Zobacz
Parazytologia Zobacz
Prawo i ekonomika w ochronie zdrowia Zobacz
Psychologia ogólna Zobacz
Technologia żywności i potraw oraz towaroznastwo Zobacz
Żywienie człowieka Zobacz
Link do http://www.wwsi.edu.pl/